En motiu del dia Mundial de l’Alzheimer 2016, Llar de Memòria ha organitzat un seguit d’actes, el primer serà la I CURSA SOLIDÀRIA PER LA MEMÒRIA! Tindrà lloc el dia 17 de setembre a les 19 hores a la Plaça del Mercat de Sa Pobla. Les inscripcions es realitzaran a través de la pàgina web www.elitechip.net amb un cost de 5€ per la cursa de 5000 metres (les altres curses són gratuïtes i podran fer voluntàriament una donació per l’Associació el mateix dia).
Però això no és tot! Els més petits podran gaudir amb el castell inflable i el taller pinta-cares! I pels qui vulguin córrer amb la camiseta de la Cursa solidària per la memòria, el mateix dia la podran adquirir a la Plaça del Mercat!
Agraïments als col·laboradors que fan possible aquest acte: Ajuntament de Sa Pobla, Consell de Mallorca, Club Atletisme sa Pobla, Fruites i Verdures Son March, Goethe, Hotels Viva/Vanity Hotels i Gràfiques Gelabert. Per últim, especial agraïment a Miquel Capó per la tasca i ajuda que ens aporta. Gràcies campió!
Animau-vos a passar un agradable horabaixa per la causa de l’Alzheimer i altres demències! Ens veiem el dia 17 de setembre! JUNTS PER L’ALZHEIMER

Poster Cursa Solidaria